Favoritos a Entrelectores

martes, 9 de noviembre de 2010

Ara, Ciudadano Kane

Varis professionals dels mitjans de comunicació s' han unit per anunciar la creació d' un nou diari, l' ARA. La primera edició arribarà als quioscos el proper 28 de Novembre tot coïncidint amb el dia de les Eleccions al Parlament. El mitjà, és clar, també comptarà amb edició online a través del web www.ara.cat, ja en funcionament.

El diari compta amb un espot publicitari que presenta els reputats professionals que en conformen la plantilla.



La direcció del diari presenta també un manifest a http://www.ara.cat/manifest/

No hi ha dubte que és un manifest esperançador, que augmenta les espectatives respecte la publicació, però no he podgut evitar, pèrfid de mi, en la famosa escena de la famosa pel·licula de Orson Welles, Ciudadano Kane on el magnat presenta una idealista declaració de principis que acaba guardant l' amic del protagonista. És aquest mateix amic qui posteriorment li torna el manifest, retraient-li la descomposició d' aquells ideals en la persona de Kane.



A partir del minut 5, l' amic de Kane li retorna la declaració de principis


No tinc cap prejudici respecte el Diari Ara sinó que desitjo al projecte tota la sort del món. Suposo que tots els manifestos acaben sent semblants. A nosaltres, el poble, ens correspon el paper de l' amic de Kane.

No hay comentarios:

Publicar un comentario